Shenzhen Yikoo TechnologyCo., Ltd punika Produsèn profesional saka rekaman Car DVR, mobil kothak ireng, intercom, kamera tumindak lan kabeh jinis kamera kanggo olahraga ruangan. We fokus ing nggoleki & ngembangaken jinis anyar saka Car DVR lan specializedin produksi & sales. Kemampuan uga dilengkapi seni lan Kerajinan dirancang, making jamur & injeksi plastik kaluwihan unik kita.

maca liyane
ndeleng kabeh
Tampilan Online Chat!