Shenzhen Yikoo TechnologyCo., Ltd, është një prodhues i regjistrimit DVR Car, makinë kutinë e zezë, Intercom, kamera veprimit dhe të gjitha llojet e kamerave për sportet në natyrë. Ne të përqëndrohet në hulumtimin dhe zhvillimin e llojeve të reja të makinave DVR dhe specializedin prodhimit dhe shitjes. Aftësia e mirë e pajisur me artit dhe vepra artizanale të projektuar, duke e bërë myk dhe injeksion plastike është avantazhet tona unike.

Lexo më shumë
Shiko te gjitha
WhatsApp Online Chat!