Shenzhen Yikoo TechnologyCo., LTD mangrupakeun produsén profésional ti rekaman Car DVR, mobil kotak hideung, telepon di antara kamar jeung kamar, kaméra Peta tur sagala jinis kaméra pikeun olahraga outdoor. Urang difokuskeun nalungtik & ngamekarkeun rupa anyar Car DVR na specializedin produksi & jualan. Kamampuh ogé dilengkepan seni karajinan dirancang, pembuatan kapang & suntik palastik téh kaunggulan unik urang.

maca deui
nempo sadaya
WhatsApp Online Chat!